Servicii

Centrul de vaccinare vă oferă scheme de vaccinare pentru copii, adulti, călători, bolnavi cronici. În urma unei anamneze complete (antecedente personale si heredocolaterale) , a condițiilor de mediu în care trăiți , a călătoriilor pe care le veți face, vă putem oferi o schemă corectă și completă de vaccinare.

Datorită competenței în MEDICINA DE CĂLĂTORIE  vĂ putem oferi informații medicale de calitate pentru a avea o călătorie cât mai sigură în funcție de destinația dumneavoastră, de patologia dumneavoastră și mulți alți factori.

Vă oferim:

  • consiliere prevaccinală în funcție de necesitățiile fiecăruia
  • consult medical prevaccinare
  • urmărire postvaccinală
  • eliberare adeverințe(carnet vaccin) cu vaccinurile efectuate la centrul nostru.
  • Consiliere pentru prevenirea bolilor în timpul călătoriilor internaționale
  • Rețeta pentru medicația necesară în timpul călătoriilor internaționale

”Medicina de călătorie (Prevenirea imbolnăvirii călătorilor internaționali) reprezintă un domeniu medical interdisciplinar, constituit în unele țări ca specialitate medicală, apărută ca urmare a creșterii frecvenței călătoriilor internaționale, în plină expansiune în întreaga lume. Există mai multe categorii de călători: turiști, personal din armată sau misiuni umanitare, diplomatice, muncitori, oameni de afaceri, pelerini, refugiați. Intensificarea turismului atrage după sine necesitatea dezvoltării informației în acest domeniu, iar problemele de sănătate ale călătorului internațional sunt sau pot deveni probleme de sănătate publică. Medicina de călătorie vizează nu numai prevenirea sau tratarea bolilor tropicale, ci și un ansamblu de patologii ce pot să apară sau pot fi agravate în cursul călătoriilor. Această nouă disciplină este diferită de medicina tropicală deoarece accentul se pune pe profilaxia diverselor condiții patologice și nu pe diagnostic și tratament.”

Urmează să facem demersurile necesare pentru a putea să vă oferim și vaccinurile pentru prevenirea febrei galbene și să vă oferim carnetul galben internațional.

Unele vaccinuri nu le avem pe stoc, fiind aduse doar la cererea clientului.
Pot exista sincope la achiziționarea vaccinurilor în funcție de importul de vaccinuri în România.